ÇORUM / SUNGURLU - Sungurlu İmam Hatip Ortaokulu

May

“Anne-Baba Çocuk El Ele, Haydi Camiye!” Projemize başladık. Sungurlu İmam Hatip Ortaokulumuz öncülüğünde İlçe Müftülüğümüz işbirliği ile yürütülen ve dğer tüm okul öğrencilerine de açık olan “Anne-Baba Çocuk El Ele, Haydi Camiye!” projesi Sungurlu Ulu Camii’nde yeniden başladı. Önceki yıllarda büyük beğeni ve katılımlarla gerçekleşen buluşmada Perşembe Yatsı namazı sonrası Şehit Akif Kapaklı Sağlık Lisesi Müdürü Kerim Mandıralıoğlu tarafından 15 dakikalık sohbet yapılıyor. Haftanın ayeti, haftanın hadisi, haftanın hikayesi öğrencilerle paylaşılıyor. Arkasından  ikramlar ediliyor. İkramlara sponsor olan maddi-manevi projemize katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Huzura durmak için camiye koşan yavrularımızı ve onlara destek olan ailelerimizi kutluyoruz.

May

5A sınıfı öğrencimiz Elif Karaer (Reversi Oyunu) ve 7D sınıfı öğrencimiz Eslem Eroğlu (Küre Oyunu) Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Çorum İl İkinciliği dereceleri almışlardır. Öğrencilerimizi ve emek veren öğretmenimiz Turnagül Karaer ve Muhammed Ali Bükel hocamızı tebrik ederiz.

May

Edirne’de düzenlenen Okullararası Küçük Erkekler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda öğrencimiz Alperen Demirkol 57 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu ve altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Öğrencimizi, ailesini ve antrenörü Çelebi Bayır hocamızı tebrik ederiz.

Mrt

2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'a kadar "e-Okul" üzerinden isteğe bağlı yapılacak.

Ara

Okulumuz e-Twinning projeleri kapsamında Azerbaycan ve Yunanistan'ın da yer aldığı "Sahne Senin" (The Stage is Yours) Projesine ortak olmuştur.

Ara

Okulumuz e-Twinning projeleri kapsamında İtalya, Fransa, Romanya ve Gürcistan'ın da yer aldığı Kalbime Dokun (Touch my Heart) projesine ortak olmuştur.

OKULUMUZ İLÇE BİRİNCİSİ…

Sungurlu Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından ilçemizdeki ortaokullarda eğitim gören 7.sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması’nda Davut Gerçekcioğlu (7/B), Muhammet Esat Akgül(7/D) ve Sena Büyükkayaer(7/B) tarafından temsil edilen okulumuz Sungurlu İmam Hatip Ortaokulu, takım halinde İlçe 1.si olmuştur. Emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Üstün başarı gösteren ve tüm soruları doğru bilen öğrencilerimizi ise tebrik ederiz.

Haz

Yıl boyunca okulumuz öğrencilerinin Futbol, Satranç, Yakar Top, Akıl ve Zeka Oyunları(Mangala, Hedef 5, Koridor, Reversi, Abalone) vb. turnuvalarına katılımlarını destekleyerek derece yapan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Haz

Okulumuzda 8.Sınıf Öğrencilerimizi LGS sınavına daha donanımlı bir şekilde hazırlamak amacıyla 44 adet deneme sınavı yapıldı. Yapılan Deneme Sınavılarının sonuçları deneme sınavının sonrasında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle anlık olarak paylaşıldı.

Haz

Öğrenci ve velilerimizin katkılarıyla Ramazan Sandığı uygulaması kapsamında yardım kolileri oluşturarak bu kolileri ihtiyaç sahibi 30 ailemize dağıttık.

Haz

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan "29 Mayıs İstanbul'un Fethinin 570. Yıl Dönümü Kutlama Programı" İlçe Milli Ğirim Müdürümüz, Okul Müdürlerimiz, Öğretmenlerimiz, Velilerimiz ve Öğrencilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.